Nieuws

Thema's

Zoeken

Filter

Applicaties en beheer
Afbeelding horend bij: Onderhoud aan diverse applicaties

Onderhoud aan diverse applicaties

Aan de onderliggende systemen van de applicaties Risicokaart, Archeodepot, Landelijk Grondwaterregister (LGR), Zwemwaterportaal (LZR), Subsidiestelsel Natuur en Landschap (SNL) en de Centrale Data Services omgeving (CDS) vinden in de nacht van 7 op 8 juni tussen 22.00 en 10.00 uur onderhoudswerkzaamheden plaats.

07 juni 2022

Lees meer over Onderhoud aan diverse applicaties
Applicaties en beheer
Afbeelding horend bij: Start zwemseizoen 2022

Start zwemseizoen 2022

Op zondag 1 mei start het zwemseizoen voor zwemmen in natuurwater. Het zwemseizoen loopt altijd van 1 mei tot 1 oktober. In die periode wordt bij alle officiële zwemwaterlocaties de kwaliteit van het water gemeten. Via de blauwe informatieborden bij die locaties en op zwemwater.nl, of de zwemwaterapp kunnen zwemmers zien of ze veilig kunnen zwemmen.

29 april 2022

Lees meer over Start zwemseizoen 2022
Applicaties en beheer
Afbeelding horend bij: Stand van zaken BIJ12-applicaties

Stand van zaken BIJ12-applicaties

In december 2021 werd een groot deel van de door BIJ12 gebruikte en/of beheerde applicaties uit voorzorg offline gehaald. Veel applicaties zijn inmiddels weer online. Voor een aantal applicaties zijn aanvullende security-maatregelen noodzakelijk. We streven ernaar om ook deze applicaties zo snel mogelijk beschikbaar te maken.

10 januari 2022

Lees meer over Stand van zaken BIJ12-applicaties
Applicaties en beheer
Afbeelding horend bij: Waarschuwingen en negatieve zwemadviezen blijven geldig tot nader onderzoek

Waarschuwingen en negatieve zwemadviezen blijven geldig tot nader onderzoek

Vorige week is er in delen van Nederland, België en Duitsland extreem veel regenwater gevallen, met overstromingen tot gevolg. Hierdoor zijn er waarschuwingen en negatieve zwemadviezen afgegeven voor veel zwemwaterlocaties in en rond de grote rivieren zoals de Maas, Rijn, IJssel en de Waal. Op veel plekken wordt op dit moment opgeruimd en wordt beoordeeld of en in hoeverre locaties weer veilig zijn als zwemwaterlocatie.

22 juli 2021

Lees meer over Waarschuwingen en negatieve zwemadviezen blijven geldig tot nader onderzoek

Paginatie navigatie door overzicht van alle nieuwsberichten