Ga direct naar:

Aanvraag tegemoetkoming faunaschade

Als er ondanks preventieve maatregelen toch nog schade van enige omvang optreedt, kunt u bij ons een aanvraag indienen om voor een tegemoetkoming in de schade in aanmerking te komen.

Het indienen van een aanvraag doet u digitaal via de website van het FaunaSchadeRegistratieSysteem (SRS) ofwel www.faunaschade.nl. Via dit portaal kunt u een schade melden en aansluitend daarop een aanvraag om een tegemoetkoming indienen bij ons. Een uitgebreide handleiding kunt u hier downloaden.

Op het moment dat uw aanvraag compleet is en aan alle voorwaarden voldoet, geven wij de opdracht om de schade op te nemen. Deze opdracht wordt uitgevoerd door een onafhankelijk taxatiebureau. In principe neemt de taxateur, na het ontvangen van de opdracht, binnen zeven werkdagen contact met u op. De taxateur plant dan een afspraak met u in om de hoogte van de schade vast te stellen.

Aanvragen worden getoetst aan de beleidsregels faunaschade. De volgende onderwerpen uit de beleidsregels zijn verder toegelicht:

Heeft u vragen? Neem dan contact op met BIJ12-Faunafonds via het algemene telefoonnummer van BIJ12: 085 – 486 22 22 of infofaunafonds@bij12.nl.

 

 

Deel deze pagina op social media

BIJ12 elders op het internet