Nieuws AERIUS

Afbeelding voor dit nieuws bericht

Meer mogelijk met AERIUS

Met de partiële herziening van het PAS zijn ook de AERIUS-modules geactualiseerd. Gebruikers van het systeem hebben hierdoor bijvoorbeeld meer mogelijkheden om gegevens in te voeren. AERIUS ondersteunt de ontwikkeling en uitvoering van het Programma Aanpak Stikstof (PAS).
Lees verder

Afbeelding voor dit nieuws bericht

Vier van de vijf AERIUS applicaties tijdelijk niet beschikbaar per 2 maart

Per 2 maart zijn de volgende onderdelen van AERIUS niet beschikbaar: AERIUS Connect, AERIUS Monitor, AERIUS Register, AERIUS Scenario en de meldingenmodule van AERIUS Calculator. AERIUS Calculator blijft wel nog beschikbaar voor het uitvoeren van berekeningen. De openstelling van alle AERIUS modules is gepland op 17 maart om 8.00 uur.
Lees verder

Afbeelding voor dit nieuws bericht

Adviseur AERIUS gezocht

Zijn AERIUS, PAS en stikstofdepositie bekende termen voor je? En ben je toe aan een nieuwe functie? BIJ12 is op zoek naar een adviseur AERIUS. Lees voor meer informatie de vacature op de website van BIJ12.
Lees verder

Afbeelding voor dit nieuws bericht

Gebruikers positief over nieuwe functionaliteiten AERIUS Calculator

AERIUS-gebruikers hebben op 7 februari de nieuwe functionaliteiten van AERIUS Calculator getest. De gebruikersacceptatietest (GAT) is bedoeld om nieuwe of gewijzigde functionaliteit te laten beoordelen: doet het wat het zou moeten doen? ‘Ja’, was de conclusie na afloop. ‘Er is geen reden om niet akkoord te gaan’. Bron: AERIUS.
Lees verder

Afbeelding voor dit nieuws bericht

Meldingen doen met AERIUS is niet eerder mogelijk dan 1 maart

AERIUS Register en de meldingenmodule van AERIUS Calculator zijn vanaf maandag 23 januari gesloten en komen niet eerder dan 1 maart weer in de lucht. Dit betekent dat er in die periode niet gewerkt kan worden met Register en via Calculator geen meldingen kunnen worden gedaan. Het blijft wel mogelijk berekeningen met Calculator te maken en vergunningen aan te vragen.
Lees verder

Afbeelding voor dit nieuws bericht

Een geslaagde eerste AERIUS-gebruikersdag

Het AERIUS-team luistert naar gebruikers. Die boodschap van Mark Blomsma, (Provincie Utrecht) zette de toon voor de eerste AERIUS-gebruikersdag op 3 november. 70 AERIUS-gebruikers kwamen naar kasteel Woerden voor een inspirerende en interactieve dag. ‘Heel nuttig’ was de reactie van een deelnemer. En die reactie werd vaker gehoord. Bron: AERIUS.
Lees verder

Afbeelding voor dit nieuws bericht

AERIUS wint Computable Award

AERIUS heeft de Computable Award 2016 gewonnen in de categorie beste ICT-project van de overheid. Het RIVM dat nu verantwoordelijk is voor beheer en doorontwikkeling van AERIUS ziet deze prijs als bevestiging van de gekozen aanpak voor nieuwe toepassingen zoals de Omgevingswet. Bron: RIVM.
Lees verder

Afbeelding voor dit nieuws bericht

Wijzigingen in AERIUS Connect – Terugblik Connect Café

Op 1 oktober is de release van de nieuwe versie van AERIUS Connect. Gebruikers moeten bestaande scripts voor de Connect API aanpassen om AERIUS Connect te kunnen blijven gebruiken. Tijdens het ConnectCafé van 23 september werd daar uitgebreid op ingegaan. Bron: AERIUS.

Lees verder

Paginatie navigatie door overzicht van alle nieuwsberichten