Nieuws Helpdesk PAS & AERIUS

Afbeelding voor dit nieuws bericht

Helpdesk voor naadje van de kous

Wie iets wil weten over de uitvoering van het Programma Aanpak Stikstof (PAS) kan terecht bij de provincie. Als de provinciemedewerkers er niet uitkomen, kunnen zij contact opnemen met de helpdesk PAS en AERIUS. Age Hellingwerf, beleidsmedewerker bij de provincie Flevoland, doet dat regelmatig zodat hij ervan verzekerd is dat het antwoord helemaal klopt.
Lees verder

Afbeelding voor dit nieuws bericht

De helpdesk PAS & AERIUS helpt u graag

Hulp nodig bij het werken met het Programma Aanpak Stikstof (PAS)? Of heeft u een vraag over één van de producten van AERIUS? Ga naar de website PAS in uitvoering en vul het helpdeskformulier in. Het helpdeskteam zorgt er dan voor dat u een vakkundig antwoord krijgt. Hoe dat werkt? Een kijkje achter de schermen van de frontoffice.
Lees verder

Afbeelding voor dit nieuws bericht

Wat wil jij nog weten over PAS?

Wie meer wil weten over het Programma Aanpak Stikstof (PAS) kan terecht bij de PAS-Campus. Uit de voorlopige evaluatie blijkt dat de trainingen de deelnemers goed op weg hebben geholpen. Wat er nog aan extra kennis nodig is, wordt geïnventariseerd via een online enquête.
Lees verder

Afbeelding voor dit nieuws bericht

Eén loket voor alle vragen over de PAS

Na de inwerkingtreding van het Programma Aanpak Stikstof (PAS) is er één loket voor alle vragen en opmerkingen: de helpdesk PAS en AERIUS. Wie een andere weg kiest, loopt de kans dat het antwoord langer op zich laat wachten. Hoe dit voorkomen kan worden en het laatste nieuws over de helpdesk leest u in dit artikel.
Lees verder

Afbeelding voor dit nieuws bericht

Wie beantwoordt mijn PAS-vragen?

De eerste weken van juli was het erg druk bij de Helpdesk PAS en AERIUS. Na de inwerkingtreding van het Programma Aanpak Stikstof (PAS) wisten vergunningverleners en adviseurs de weg naar deze vraagbaak al snel te vinden.
Lees verder

Afbeelding voor dit nieuws bericht

Aankloppen bij de Helpdesk

Bij de inwerkingtreding van het Programma Aanpak Stikstof (PAS) kreeg de Helpdesk heel wat vragen van adviseurs, aanvragers en vergunningverleners binnen. Een van de adviseurs vertelt over de eerste ervaringen met de PAS en met de Helpdesk.

Lees verder

Paginatie navigatie door overzicht van alle nieuwsberichten