Werken bij BIJ12

Heb jij ‘iets’ met natuur en wil je graag werk doen dat ertoe doet? Dan is BIJ12 op zoek naar jou! We zoeken regelmatig nieuwe collega’s voor wisselende vacatures. Bekijk hieronder het meest actuele overzicht. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Volg BIJ12 dan op LinkedInDeze link opent in een nieuw tabblad.

Werken aan relevante en actuele onderwerpen
Werken in hartje Utrecht op loopafstand van CS
Werken op kantoor én thuis
Aantal uren
Opleidingsniveau
Functiegroep
Functieschaal
Gefilterd op:

Adviseur geohydrologie

32 - 36 uur Utrecht Schaal 11

Heb jij kennis van hydrologie en houd je van complexe advisering? Lees dan snel verder over deze mooie functie voor de AdviesCommissie Schade Grondwater.

Toon vacature

Lees meer over Adviseur geohydrologie

Communicatieadviseur

32 - 36 uur Utrecht Schaal 10

Ben jij een ervaren, allround communicatieadviseur die graag de handen uit de mouwen steekt? En vind je het leuk om uiteenlopende communicatiewerkzaamheden op te pakken binnen een organisatie die zich bezighoudt met onderwerpen als natuurinformatie, het stikstofprobleem en faunaschade? Dan is BIJ12 op zoek naar jou!

Toon vacature

Lees meer over Communicatieadviseur

Chief Information Security Officer (CISO)

32 - 36 uur Utrecht Schaal 12

Ben jij de Chief Information Security Officer die het Interprovinciaal Overleg (IPO) kan helpen met het strategisch informatiebeleid? Wil je werken in zowel een politiek-bestuurlijke context als bij een organisatie waarin de uitvoering een belangrijke rol inneemt? Dan is het IPO op zoek naar jou!

Toon vacature

Lees meer over Chief Information Security Officer (CISO)

Senior adviseur VTH

32 - 36 uur Utrecht Schaal 12

Ben jij een ervaren senior adviseur op het terrein van vergunningverlening, toezicht en handhaving in het kader van de wet Natuurbescherming? En wil jij provincies ondersteunen bij de oplossing van het stikstofprobleem? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Toon vacature

Lees meer over Senior adviseur VTH

Filters

Aantal uren
Opleidingsniveau
Functiegroep
Functieschaal
Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?
Volg ons op LinkedIn!