Werken bij BIJ12

Heb jij ‘iets’ met natuur en wil je graag werk doen dat ertoe doet? Dan is BIJ12 op zoek naar jou! We zoeken regelmatig nieuwe collega’s voor wisselende vacatures. Bekijk hieronder het meest actuele overzicht. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Volg BIJ12 dan op LinkedIn Deze link opent in een nieuw tabblad.

Werken aan relevante en actuele onderwerpen
Werken in hartje Utrecht op loopafstand van CS
Werken op kantoor én thuis
Aantal uren
Opleidingsniveau
Functiegroep
Functieschaal
Gefilterd op:

Startend Consulent Helpdesk Landelijk Informatiepunt

32 - 36 uur Utrecht Schaal 10

Werk jij graag aan een actueel en dynamisch dossier als stikstof? En krijg jij energie van mensen verder helpen, zaken grondig uitzoeken en daar bijspringen waar nodig is? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega voor ons landelijk Informatiepunt Stikstof en Natura 2000.

Toon vacature

Lees meer over Startend Consulent Helpdesk Landelijk Informatiepunt

Chief Information Security Officer (CISO)

32 - 36 uur Utrecht Schaal 12

Ben jij de Chief Information Security Officer die het Interprovinciaal Overleg (IPO) kan helpen met het strategisch informatiebeleid? Wil je werken in zowel een politiek-bestuurlijke context als bij een organisatie waarin de uitvoering een belangrijke rol inneemt? Dan is het IPO op zoek naar jou!

Toon vacature

Lees meer over Chief Information Security Officer (CISO)

Senior adviseur VTH

Utrecht Schaal 12

Ben jij een ervaren senior adviseur op het terrein van vergunningverlening, toezicht en handhaving in het kader van de wet Natuurbescherming? En wil jij provincies ondersteunen bij de oplossing van het stikstofprobleem? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Toon vacature

Lees meer over Senior adviseur VTH

Filters

Aantal uren
Opleidingsniveau
Functiegroep
Functieschaal
Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?
Volg ons op LinkedIn!