Proclaimer

Dit is de officiële website van BIJ12, uitvoeringsorganisatie van de 12 provincies en onderdeel van de vereniging Het Interprovinciaal OverlegDeze link opent in een nieuw tabblad. BIJ12 is verantwoordelijk voor de inhoud op deze website. BIJ12 werkt er hard aan om de inhoud van de website zo actueel mogelijk te houden en de bezoeker te voorzien van de laatste en juiste informatie.

Komt u toch iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt in dat geval contactDeze link opent in een nieuw tabblad met ons opnemen.

Deze proclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Links naar andere websites

Deze website bevat doorverwijzingen (hyperlinks) naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast linken andere websites door naar BIJ12.nl. Als u naar deze externe sites gaat, verlaat u de website van BIJ12 en gelden de gebruiksregels van de betreffende website. BIJ12 is niet verantwoordelijk voor de informatie die op externe sites wordt aangeboden.

Cijfers en tekstuele informatie

De op deze website vrijgegeven cijfers en tekstuele informatie kunt u uitsluitend (her)gebruiken onder bronvermelding van BIJ12.nl. Bij de afdeling communicatie kunt u nadere informatie opvragen over het gebruik van de informatie en eventuele duiding hiervan.

Logo’s, beeldmerk en foto’s

Het is niet toegestaan om logo’s, beeldmerken en/of foto’s van deze website zonder onze toestemming te (her)gebruiken. Neem hiervoor contact op via de afdeling communicatie.

Infographics en video’s van BIJ12

Infographics of video’s op deze website die afkomstig zijn van BIJ12, kunt u uitsluitend (her)gebruiken onder bronvermelding. Bij de afdeling communicatie kunt u ook voor verdere informatie van het gebruik van het materiaal terecht.

Infographics en video’s van derden

Op deze website kunnen ook infographics of video’s van andere organisaties en instellingen staan. Voor het gebruik van deze infographics of video’s gelden de gebruiksregels van de betreffende organisatie.

(Her)gebruik door middel van het citeren van informatie

Wanneer informatie van deze website wordt geciteerd mag niet de indruk gewekt worden dat BIJ12 de strekking van het citaat onderschrijft of dat BIJ12 instemt met de inhoud. Voor een reactie of toelichting op informatie van deze website kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie.

Social media

BIJ12 is actief op LinkedIn, Twitter en YouTube. Via deze kanalen informeren we onze volgers en de organisaties waar we mee samenwerken over BIJ12. Via deze accounts kunt u reageren op berichten die wij publiceren. Reacties dienen betrekking te hebben op het onderwerp van het bericht waarbij ze worden geplaatst. Reacties die discriminerend, kwetsend, beledigend zijn of aanzetten tot geweld worden door ons verwijderd. De afdeling communicatie behoudt zich het recht voor om gebruikers die zich consequent niet aan bovenstaande houden te blokkeren.