Vergaderen en ontmoeten bij BIJ12

BIJ12 beschikt over een vergader- en ontmoetingscentrum in hartje Utrecht. Een aantrekkelijke plek voor overleg en ontmoeting tussen medewerkers van provincies, hun samenwerkingspartners, het IPO-bureau en BIJ12. Het reserveren van een ruimte doet u heel eenvoudig via een app.

Het vergadercentrum is gevestigd op de derde etage van de De Smakkelaarsburgt aan de Leidseveer 2 in Utrecht, boven het bestaande BIJ12-kantoor. Het is zo’n 5 minuten lopen van CS Utrecht. We hebben 9 vergaderzalen voor formeel en informeel overleg, met ruimte voor 4 tot 28 personen. Alle ruimtes zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en beeldschermen, waardoor u ook de mogelijkheid heeft voor hybride vergaderen. Dit betekent dat zowel mensen in de zaal, als online via een videoverbinding aan de vergadering deel kunnen nemen. Ook zijn er mogelijkheden om gebruik te  maken van catering.

Reserveer een vergaderzaalDeze link opent in een nieuw tabblad Routebeschrijving naar BIJ12Deze link opent in een nieuw tabblad

Huisregels
Voor het gebruik van het vergadercentrum hebben wij huisregels. We vragen alle gebruikers hier kennis van te nemen en deze regels op te volgen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de vergadermogelijkheden? Neem dan contact op met de medewerkers van onze balie via info@bij12.nl.

Verschillende zalen voor 4 tot 28 personen
Ons vergadercentrum heeft zalen geschikt voor 4 tot 28 personen. De ruimtes ‘In de duinen’ en ‘In het bos’ kunnen worden samengevoegd en bieden dan plaats aan minimaal 30 personen.