Nieuws

Thema's

Zoeken

Filter

Faunazaken

Studie naar dassen en maïs van start

De dassenpopulatie in Nederland heeft zich krachtig hersteld. De das brengt echter flinke schade toe aan mäisvelden. BIJ12 laat hier nu onderzoek naar doen.

Applicaties en beheer

Provincies bereiden zich voor op ISO 27001 in 2023

Alle provincies willen eind 2023 het ISO 27001-certificaat gehaald hebben. Daarmee tonen ze aan dat ze hun informatiebeveiliging goed op orde en onder controle hebben.

Programma aanpak stikstof

Vacature: Unitmanager PAS-bureau

Heb jij een passie voor het werken aan een goed evenwicht tussen ecologie en economie? Ter versterking van BIJ12 zoeken wij een: Unitmanager PAS-bureau (1 fte). Sluitingsdatum is 31 augustus 2018.

Natuur en landschap

Vacature: Adviseur Natuur- en Landschapsbeheer

Ter versterking van BIJ12 zoeken wij een ervaren, enthousiaste en doortastende: Adviseur Natuur- en Landschapsbeheer (1,0 fte). Sluitingsdatum voor deze vacature is vrijdag 31 augustus 2018.

Faunazaken

Dit voorjaar bezochten zes verschillende wolven Nederland

Dit voorjaar stonden er met regelmaat berichten in de krant van doodgebeten of verwonde schapen, waarvan het vermoeden was dat een wolf de schuldige was. Standaard zijn van deze schapen monsters uit de bijtwonden genomen (zgn. swabmonsters) en in opdracht van BIJ12...

Faunazaken

Schade door dieren? Zo pakt u het aan!

Als agrariër kunt u te maken krijgen met schade die veroorzaakt is door natuurlijk in het wild levende dieren. Wat doet u dan? Lees het stappenplan bij faunaschade.

Paginatie navigatie door overzicht van alle nieuwsberichten